Το itools.gr χρησιμοποιεί cookies για την σωστή και εύρυθμη λειτουργία του.
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies για την σωστή λειτουργία του itools.gr , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Εσείς όμως θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα χρησιμοποιήσετε το itools.gr και κατά συνέπεια την αποστολή των δεδομένα που συλλέγουμε.

×

Κατηγοριες

0
×
 x 

0

ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΝΕΡΟΥ KRAFT MULTI PRIMER 0.75LT.ΛΕΥΚΟ

ΑΛΛΑΞΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΧΡΩΜΑ ΣΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΑΣ.ΔΕΙΤΕ ΤΑ TIPS
11,00 €
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Περιγραφή

ΠΕΔΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ TIPS

Multi Primer

Νέας τεχνολογίας ακρυλικό αστάρι πρόσφυσης νερού με αντισκωριακή προστασία σε μεταλλικές επιφάνειες. Προσφέρει εξαιρετική προστασία σε κάθε επιφάνεια εσωτερική και εξωτερική επιφάνεια όπως σίδηρος, αλουμίνιο, ανοξείδωτο ατσάλι χαλκός, γαλβανιζέ, ψευδάργυρος, ξύλινες όπως νοβοπάν, MDF, και επιφάνειες από σκληρό PVC, πολυεστέρα, γυαλί, πλακάκια, κεραμικά, fiberglass, και ήδη βαμμένες με λαδομπογιά ή χρώμα πούδρας. Μπορεί να παραμείνει και ως τελικό χρώμα διατηρώντας τις ιδιότητές του χαρίζοντας ένα εξαιρετικό semi-mat φινίρισμα. Προσφέρει εξαιρετική κάλυψη. Ξεχωρίζει γιατί απλώνει θαυμάσια, δουλεύεται μαλακά εξασφαλίζοντας την ομοιόμορφη κάλυψη του τελικού χρώματος. Επαναβάφεται με οποιοδήποτε χρώμα νερού ή διαλύτου ενός συστατικού.

» Με αναστολέα σκουριάς
» Εξαιρετική πρόσφυση σε κάθε επιφάνεια
» Άριστη μόνωση λεκέδων

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ
Η επιφάνεια πρέπει να είναι στεγνή και καθαρή από σκόνες και λοιπά υπολείμματα και να καθαρίζεται με Kraft Διαλυτικό Πινέλου. Αφαιρέστε όλα τα σαθρά ή ξεφλουδισμένα χρώματα. Οι βαμμένες επιφάνειες πρέπει να τρίβονται με το κατάλληλο γυαλόχαρτο ώστε να αποκτήσουν ένα θαμπό φινίρισμα.

» Σε νέες επιφάνειες: Πριν την εφαρμογή του τελικού χρώματος, εφαρμόστε 1-2 στρώσεις Kraft Multi Primer και αποχαρτάρετε ελαφρώς.
» Σε ήδη βαμμένες επιφάνειες: Ελέγξτε τη σταθερότητα της βαφής. Αφαιρέστε όλα τα υπολείμματα παλαιάς βαφής και εφαρμόστε απευθείας 1 στρώση Kraft Multi Primer. Στη συνέχεια αποχαρτάρετε ελαφρώς. Συστήνεται υγρό τρίψιμο όπου είναι εφικτό για αποφυγή δημιουργίας σκόνης και έκθεσης προς αυτή.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
» Αποφύγετε την εφαρμογή σε περίπτωση επικείμενης βροχής τις επόμενες 5 ημέρες.
» Πριν ξεκινήσετε το βάψιμο, αραιώστε έως 10% κ.ο. με νερό και ανακατέψτε καλά.
» Εργαλεία βαφής: Πινέλο, ρολό ή πιστόλι αέρος.
» Εφαρμόστε 1- 2 στρώσεις Kraft Multi Primer για ιδανικό αποτέλεσμα.
» Ελάχιστος χρόνος επαναβαφής: 24 ώρες
» Επιφανειακό στέγνωμα: ½-1 ώρα στους 25°C και σχετική υγρασία 50%.
» Να αποφεύγεται η εφαρμογή σε θερμοκρασίες μικρότερες των 5°C ή μεγαλύτερες των 35°C και σχετική υγρασία μεγαλύτερη από 65%.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
» Καθαρίστε αμέσως τα εργαλεία μετά τη χρήση τους με ζεστό νερό και σαπούνι.
» Κλείστε καλά το δοχείο ώστε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση για μελλοντική χρήση.
» Αποθηκεύστε το πριν και μετά τη χρήση σε δροσερό μέρος μακριά από την έκθεση στον ήλιο ή τον παγετό.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
×


TOP